کد مطلب: 112382
واکنش‌مهدوي‌کني‌به‌طرح‌سئوال‌ازرئيس‌جمهور
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 834

به گزارش پايگاه خبري پيرغار به نقل از مهر: رئيس مجلس خبرگان رهبري با تاکيد بر اينکه در شرايط فعلي بايد بر آرامش فضاي سياسي کشور تاکيد شود، گفت: ورود به مباحث انتخابات رياست جمهوري در کشور زود است و فضا نبايد از هم اکنون انتخاباتي شود.
 
آيت الله مهدوي کني در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه با توجه به سخنان مقام معظم رهبري در بجنورد و تاکيد ايشان بر آرامش فضاي سياسي کشور آيا طرح سوال از رئيس جمهور در شرايط فعلي به صلاح کشور است، گفت: رهبر معظم انقلاب بر آرامش فضاي سياسي کشور تاکيد کرده اند و بنده نمي توانم بالاتر از سخنان ايشان چيزي بگويم، همه مسئولان و نمايندگان مردم بايد به سخنان رهبري گوش دهند.
 
رئيس مجلس خبرگان رهبري تاکيد کرد: در موضوع سوال از رئيس جمهور نماينده مجلس تصميم گير اصلي هستند و بنده وکيل نيستم که نظر خاصي بدهم.
 
وي با اشاره به سخنان مهم رهبر معظم انقلاب در استان خراسان شمالي درباره انتخابات رياست جمهوري گفت: در شرايط فعلي بايد بر آرامش فضاي سياسي کشور تاکيد شود.
 
آيت الله مهدوي کني همچنين به بحث هاي انتخاباتي در کشورمان نيز اشاره کرد و گفت: ورود به مباحث انتخابات رياست جمهوري در کشور زود است و فضا نبايد از هم اکنون انتخاباتي شود.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html